Á.SZ.F

A szilor.hu honlap tulajdonosa és üzemeltetője a
SZILOR Termelő és Kereskedelmi KFT.

 

Vásárlási feltételek

 

Örömünkre szolgál, hogy meglátogatta honlapunkat. Az alábbiakban összefoglaljuk a cégünk és a honlapunkat használók közötti elektronikus kereskedelemben alkalmazott alapelveket. Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbiakat, hogy pontosan megismerje a használati és vásárlási feltételeket.

 

A webáruház kezelése

Webáruházunkat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett termékeket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

 

Árak

A webáruházban feltüntett árak végfelhasználói árak, és tartalmazzák a jogszabályban előírt ÁFÁ-t! Amennyiben Ön viszonteladó, kérje az Önre vonatkozó árajánlatot az ügyfélszolgálat munkatársától telefonon, vagy e-mailben. A webáruház szabadon élhet az árváltoztatás jogával. A változások akkor lépnek életbe, amikor a webáruházban online megláthatók. Természetesen a megrendelt árut a megrendeléskor érvényes áron vásárolhatja meg.

 

Böngészés

A webáruházban Ön rendelés leadása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában. A kívánt termékcsoportra kattintva részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, a termékekről részletes leírás is található. A termékleírás alatt láthatja az áfás árat, és itt teheti kosarába a terméket. Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, a honlap minden oldalán megtalálható “Vásárlás folytatása” szövegre kattintva böngészhet tovább.

 

Rendelés

Érvényes rendelést Ön csak a “Kosár” oldalon található adatlap teljes kitöltése után tud leadni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is. A kitöltés során válassza ki, hogy milyen módon kíván fizetni és az átvétel (szállítás) kívánt módját is válassza ki.

 

A kívánt darabszámot a “Kosár” oldalon a termék neve melletti ablakban tudja beírni. Alapból 1 db van beírva, melyet Ön tetszése szerint átírhat. A kosár tartalmát folyamatosan ellenőrizheti jobb oldalon a Kosár alatti részen, illetve a “Kosár” oldalon. Törölhet tételeket, vagy módosíthatja a darabszámokat. Darabszám módosításnál, ha átírta a darabszámot, minden esetben kattintson a mellette lévő Frissítés billentyűre, mert csak így módosul az új darabszámra.

 

Ha minden megvásárolni kívánt terméket beletett a kosarába és a megadandó adatokat is hiánytalanul kitöltötte, akkor az adatlap alján megtalálja a termékek végösszegét. A “Vásárlás” gombra kattintva küldheti el megrendelését.

 

Sikeres megrendelés esetén megjelenik egy felirat. Köszönjük megrendelését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Ezzel egyidőben e-mailben kap egy visszaigazolást a rendelésről: Köszönjük megrendelését, Ön az alábbi termékeket rendelte… és az Ön megrendelése.

 

Ha bármilyen kérdése lenne, készséggel állunk az Ön rendelkezésére munkaidőben a 06 1 / 433-2690, 06 1 / 433-2691 telefonszámokon.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Személyes adatok védelme: Személyes adatokon értjük azokat az információkat, amellyel ön azonosítható direkt (családi név, keresztnév) vagy indirekt (számlaszám, bankkártyaszám) módon. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, a szállítási címet, a szállítást végző cégnek. A futárszolgálat viszont a cégünk által átadott szállítási adatokat semmilyen módon nem jogosult megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Ezt a honlapot használva Ön elfogadja ezen adatvédelmi politika feltételeit, és engedélyezi számunkra adatainak használatát az itt leírtak alapján.

 

Észrevételek és reklamációk a szállítmányokkal kapcsolatban:

Amennyiben Ön bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az ilyen eseteket és bármi egyéb észrevételt (pl. eltérés a számlázott és a szállított tételek között, sértetlen csomagolásban sérült áru stb.) kérjük, jelezze felénk az áru átvétele előtt a futár jelenlétében a 06 1 / 433-2690, 06 1 / 433-2691 telefonszámokon, illetve munkaidőn túli átvétel esetén a következő munkanapon a szilor@szilor.hu e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

 

Vásárlástól való elállás:

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Írásban történő elállás esetén az elállási nyilatkozatot küldje 8 munkanapon belül a SZILOR Termelő és Kereskedelmi KFT címére: 1107. Budapest, Szállás u. 16/a, vagy faxon a 06 1 / 433-2690, 06 1 / 433-2691 számaink egyikére. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású terméket veszünk vissza, és csak ebben az esetben térítjük meg a teljes vételárat a vásárló részére. A csomagolás sérüléséből adódó, vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő kár költségei a vevőt terhelik.

 

Felelősség korlátozás:

A SZILOR Termelő és Kereskedelmi KFT nem vonható felelősségre az általa üzemeltetett internetes áruházhoz való kapcsolódásért, semmilyen vis mayor kategóriába sorolható esetért, vagy olyan eseménnyel kapcsolatosan, ami nem áll az irányítása alatt.

Cégadatok a kapcsolat menüpontban.

 

Bízunk benne, hogy webáruházunk elnyerte tetszését és a továbbiakban törzsvásárlóink között üdvözölhetjük.