Pályázat

Kép1Az Szilor  Kft. eszközparkjának fejlesztése

A kedvezményezett neve: Szilor Kft.

A projekt címe: Technológiai fejlesztés a Szilor Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 14 734 310 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt célja a kis töltetű (10-150 ml) anyagok mennyiségének növelése, a logisztikai berendezések megújítása a környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével. Fentieknek megfelelően a projekt keretében ipari víztisztító berendezés, félautomata asztali töltőberendezés, magasemelésű targonca, elektromos homlokvillás targonca, félautomata zsugorfóliázó és félautomata raklapfóliázó gép, valamint  IBC keverő kerül beszerzése.

Információ-technológiai fejlesztés keretében az irodai és adminisztrációs feladataink ellátását segítő színes, multifunkciós gép is megvásárlásra kerül.

 

A projekt eredményeként gyártói kapacitásunk bővül, nő a versenyképességünk azáltal, hogy kis (10-150 ml) töltetű termékeket is tudunk gyártani félautomata üzemmódban az eddigi kézi töltéssel szemben.

Projektünk egy kis lépéssel hozzájárul a környezet megóvásához is, hiszen a RO víztisztító berendezés üzembe helyezésével megnő a lehetőség a tisztább, jobb minőségben gyártható termékek előállítására.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.02.28.

A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-01336

 

Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását!